Welkom bij Ecogieterij in Antwerpen

Uw Specialist in Microcement Oplossingen

ntdek onze hoogwaardige microcement diensten in Antwerpen.

Welkom bij Ecogieterij, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige microcement toepassingen in Antwerpen. Onze expertise ligt in het leveren van duurzame en esthetische microcement oplossingen voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van professionals, zorgen wij ervoor dat elk project wordt uitgevoerd met oog voor detail en kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een moderne vloer of een stijlvolle wandafwerking, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften.

Vul het formulier in en we nemen heel snel contact met u op.

Aartselaar

Hoogwaardige diensten voor vloeren, wanden en meer.

Microcement Diensten in Aartselaar

Bij Ecogieterij bieden wij een breed scala aan microcement diensten aan in Antwerpen. Onze belangrijkste diensten omvatten:

12

Jaar Ervaring

68

Projecten Vervult

Microcement Badkamers Antwerpen Kontich
Succesvolle projecten in uw regio.

Onze Projecten in Antwerpen

Ecogieterij heeft met succes verschillende projecten in Antwerpen en omgeving gerealiseerd. Enkele voorbeelden zijn:

Residentiële Vloeren

 Voor een modern huis in Antwerpen hebben we een stijlvolle betonlook microcement vloer aangelegd. De klant was zeer tevreden met de naadloze afwerking en duurzaamheid van het materiaal.

Commerciële Ruimtes

In een lokaal café hebben we een op maat gemaakte microcement vloer geïnstalleerd die bestand is tegen intensief gebruik en eenvoudig te onderhouden is. De eigenaar waardeerde de combinatie van esthetiek en functionaliteit.

Badkamerrenovaties

Verschillende badkamers in Antwerpen zijn door ons team getransformeerd met waterdichte microcement wanden. Deze wanden bieden een strakke, naadloze afwerking en zijn eenvoudig te onderhouden, wat ideaal is voor vochtige omgevingen. 

Waarom Kiezen voor Microcement?

De Voordelen van Microcement

Duurzaam, stijlvol en onderhoudsvriendelijk.

Microcement biedt vele voordelen voor zowel huiseigenaren als bedrijven. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Video afspelen over Microcement toepassingen videos
Bekijk Ons Werk

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Bekijk onze video waarin we enkele van onze meest indrukwekkende projecten in Antwerpen en omgeving presenteren.

Efficiënte en nette installatie.

Het Installatieproces van Microcement

Bij Ecogieterij zorgen we voor een efficiënt en schoon installatieproces dat aan de hoogste normen voldoet. Ons installatieproces bestaat uit de volgende stappen:

Voorbereiding van het Oppervlak: Het oppervlak wordt grondig gereinigd en voorbereid om een optimale hechting van het microcement te garanderen. Eventuele scheuren of onvolkomenheden worden gerepareerd.

Aanbrengen van de Primer: Een primer wordt aangebracht om de hechting van het microcement te verbeteren en het oppervlak te verzegelen.

Aanbrengen van Microcement Lagen: Het microcement wordt in meerdere dunne lagen aangebracht. Elke laag wordt zorgvuldig geschuurd en gepolijst om een glad en naadloos eindresultaat te bereiken.

Afwerking: Na het aanbrengen van de microcement lagen wordt een sealer aangebracht om het oppervlak te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. Deze beschermende laag verlengt de levensduur van het microcement.

Controle en Oplevering: Het eindresultaat wordt nauwkeurig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoet. 

Microcement naadloos badkamer in Antwerpen Kontich
Microcement naadloos trappen in Antwerpen Kontich

Bij Ecogieterij zorgen we voor een efficiënt en schoon installatieproces dat aan de hoogste normen voldoet. Ons installatieproces bestaat uit de volgende stappen:

Efficiëntie en perfectie in elke stap

Microcement vloer slaapkamer Antwerpen Kontich

Prijzen en Offertes

Bij Ecogieterij streven we naar transparantie en eerlijkheid in onze prijzen. Wij begrijpen dat elk project uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte offertes die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en budget. Onze prijzen zijn competitief en zonder verborgen kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw ruimte kunnen transformeren met onze hoogwaardige microcement oplossingen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap van het proces.

Ontwerp zonder titel 2

Transparant en concurrerend

We bieden concurrerende prijzen en transparante offertes voor al onze diensten in Antwerpen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Ontwerp zonder titel 1

Wij staan klaar om u te helpen en te begeleiden.

Neem vandaag nog contact op met Ecogieterij voor meer informatie over onze diensten en prijzen. Ons team in Antwerpen staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van uw volgende project. We kijken ernaar uit om van u te horen en samen te werken aan het creëren van prachtige, duurzame ruimtes met onze microcement oplossingen. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of door het invullen van het contactformulier op onze website.

Wij staan klaar om u te helpen

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of bezoek ons kantoor in Antwerpen.